09 июнь 2023

КОРИСНІ ПОРАДИ ДЛЯ НОВАЧКІВ

 1.Волосся. Зберігає аромати довше ніж тіло. Але потрібно враховувати, що спирт може нашкодити волоссю. Є вихід - розпилюйте аромат на гребінець. Під час розчісування запах тонко і делікатно вбереться без особливого ризику.IMG 7572

2. Область за вухами. Як і зап'ястя, ці зони відомі навіть непосвяченим. Вени тут розташовуються близько до шкіри, створюючи ідеальні умови для розігріву і випаровування аромату.

3. Задня частина шиї. Перед тим як застебнути комір блузки збризніть те місце, де тканина стикається зі шкірою. Аромат буде тут шепотіти, а не декламувати на весь голос. Але саме тут аромат живе найдовше.

4. Внутрішня частина ліктя. Аромат у цій зоні звучить яскравіше, ніж на зап'ясті, оскільки не затирається і захищений природним вигином руки. Перед нанесенням можна додатково зволожити ці (як і інші) місця для нанесення, що допоможе симфонії звучати надзвичайно довго.

5. Під колінами. З усіх перерахованих зон ця найбільш шлейфоутворююча. Жест нанесення аромату в ці місця звісно виглядає кумедно. Далі працює фізика... За дамою, що йде, аромахмарка піднімається від низу до верху прямо в носик кавалеру, який йде ззаду.

6. Улоговинка на грудях і пупок. Тут завжди спекотно, і парфумерним нотам це дуже подобається. Верхній одяг прикриває аромат, надовго утримуючи його біля вашого тіла.

 Ще одна порада. Парфуми з вами житимуть цілий день: якщо їх наносити одразу після душу на зволожене тіло з відстані 10-15 см., не розтираючи.

 Нехай ці маленькі секрети допоможуть вам завжди бути на висоті в обраному образі, отримувати компліменти та насолоджуватися увагою оточуючих. Адже так приємно чути фразу "У вас дуже шикарний парфум, як він називається?"

Світлана Баламут, партнер компанії,

м. Хмельницький

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.