09 авг 2023

Духи для літа

Дорогі друзі! Продовжується наш конкурс "Найкраща стаття сайту". Сьогодні ми пропонуємо вам прочитати матеріал директора 2 ступені Ірини Клименко про підбір літніх ароматів. Впевнені, він буде дуже корисним для вашої роботи з клієнтами.

 

Парфумерія - це не просто флакончик з ароматною рідиною, це ще наші емоції, смак, впевненість, жіночість, привабливість, чарівність, краса жінки, її стиль.

Підбираючи той чи інший парфум, ми прагнемо носити його і отримувати задоволення, тому вибираємо їх інтуїтивно, несвідомо, дивлячись, до чого більше прагне наша душа.

Чого хоче жінка, вдягаючи на себе аромат? Коли ми вдихаємо букет композиції, компоненти, які його наповнюють, розкажуть, до чого ви зараз прагнете, що більше в житті на цьому етапі вам необхідне.

Хтось скаже, що це все вигадане і неправда, але, повірте, чим більше працюю з парфумами, тим більше у тому впевнююсь: аромати магічним чином впливають на наш внутрішний стан і навіть змінюють його. І підкреслюють вашу унікальність, ви будете почуватися впевнено і прекрасно в світлі сонячних променів.

Літо триває, давайте зробимо підбірку парфумів, щоб, одягнувши їх, ви відчували комфорт та легкість, бо у літку наші рецептори працюють сильніше і аромати сприймаються гостріше.

Зупинимо свій вибір на легких композиціях: цитрусових, акватичних, квіткових та фруктових, які надають енергїї та жіночності в спекотні дні.

Чоловікам підбираємо запах з цитрусовими, деревними та морськими нотами, які підкреслять стиль і нададуть бадьорості.

 

Жіночі аромати

Цитрусові та акватичні (морські) композиції вибирають жінки, яким треба додати енергії та впевненості: №№1, 7, 2008, 2009, 2017.

Освіжать образ романтичної леді аромати півонії, фрезії, жасмину, туберози, конвалії: №№10е, 2012, 22, 25.

Різноманітні змішані фруктові коктейлі з кавуна, чорної смородини, яблук, лісових ягід, маракуї, персика, груши, вишні вибирають жінки, які прагнуть уваги чоловіків: №№1е, 5е, 6е, 9е, 2, 3, 2015.

Лідери сезону – аромати, які мають запах скошеної трави, які збадьорять – №№23, 6, 1р – чи навпаки нададуть спокою – №№21, 27.

 

Чоловічі аромати

Цитрусові композиціі наповнюють енергією і дуже освіжають: №№12, 18, 19р.

Деревинні несуть елегантність та вишуканість: №№ 4, 11, 17, 19.

Акватичні (морські) нададуть відчуття безмежної свободи: №№15, 16, 18.

Зверніть увагу на правильне використання парфума влітку, на його кількість. Рекомендовано наносити після душу, на чисту зволожену шкіру в невеликій кількості. І не забувайте, що аромати на літо – це більше ніж просто запах. Вони створюють настрій, незабутні враження, підкреслюють нашу індивідуальність і стиль, освіжають, надають енергію та прохолоду. Тому користуйтесь ними з задоволенням і рекомендуйте парфумерію MON ETOILE!

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.