15 март 2024

Свято весни

Нещодавно у Києві відбулася зустріч, присвячена Міжнародному жіночому дню 8 Березня. Ось що розповіла її організатор, директор 2 ступеня Ірина Клименко.

 DSC 0663

Ірина Клименко:

Чого хоче жінка? З таким закликом проходила наша зустріч на святі жінок 8 Березня, на якому, можливо, ви були! Якщо ні, хочу з вами поділитись емоціями і передати відчуття атмосфери, яка супроводжувала нас на протязі двох годин. Чого все-таки ми хочемо? У кожного є свої вимоги і потреби.

DSC 0833

До "Мон Етуаль" приходять дівчата, які прагнуть до змін, люблять подарунки, гроші і все прекрасне. І кожна наша спільна зустріч як раз і реалізує всі ті бажання та потреби, бо на ній ми отримуємо емоціі, цікаву і корисну інформацію та мотивацію.

DSC 0557

DSC 0531

Ця ароматно-шоколадна зустріч почалась з тестування новинок, які зараз надходять до колекцій. Ми переплели їх з кольорами в одязі, які гармонійно пасують з ароматами, доповнюючі риси і якості характеру. Новинку, яка з'явилася на початку місяця - "Унікальна в усьому" - всі присутні отримали у міні-тревелі у подарунок. Також три щасливчика отримали супер-призи в лотереї: патчі, крем для ніг, та флакон парфумів.

DSC 0672

Свято завершилося фотосесією, смачним фуршетом з побажаннями і шоколадно-фруктовим фонтаном з мартіні.

 

Друзі, запрошуємо на наші зустрічі, які ми плануємо періодично проводити, з класною програмою та інтригуючими, корисними, пахучими і смачними подарунками!

Незабаром побачимося! До зустрічі!

DSC 0748

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.