27 июнь 2024

Всеукраїнський форум-2024. Як це було

22-23 червня у готельному комплексі "Джерело" пройшов Всеукраїнський форум-2024, присвячений 15-річчю Компанії. Ми провели чудові два дні разом, мали можливість добре відпочити та отримати нові знання. Своїми враженнями діляться учасники заходу!

 DSC 1971

Інна Калашнік, м. Запоріжжя:

Ось і закінчилися вихідні у готельному комплексі "Джерело", де проходив Всеукраїнський бізнес-Форум на честь 15-річчя компанії Mon Etoile.

Це важливий та цікавий захід, який надав можливість обміну досвідом, знаннями та ідеями. Для мене ці два дні були продуктивними, інформаційними та надихаючими.

DSC 1823

Цей форум був чудовою нагодою для зустрічі та знайомств з колегами та партнерами, а також для розширення своїх професійних якостей.

DSC 2004

Також варто відзначити атмосферу спа, яка була сповнена ароматами косметики для обличчя та тіла і звуками природи, що допомагали розслабитися та знайти гармонію. Дякую організаторам і учасникам!

 

DSC 2308

Сердюк Викторія, Клуб постійності , м. Запоріжжя:

Пройшов наш навчальний інтенсив дуже швидко, але залишив багато спогадів і вже вкорінився в мої навички на майбутні дії. Про що я? Звісно, обмін досвідом, поглиннання новітнього, без цього не обійшлося. Кожен з нас якимось чином навчався раніше, або ж навчається чи планує цю діяльність на майбутнє. То хочу сказати, що навчання, самоосвіта - це одна сторона медалі, а інша - це робота з ментором (наставником). У нас це називається "робота в парі зі спонсором". Це унікальна форма професійних відносин, основною метою якої є передача знань, досвіду та перспективи.

DSC 2171

Мій наставник Лариса - неймовірна людина. Я дякую їй за підтримку, наставництво і вчасну допомогу у прийнятті важливих рішень. Але менторство - це не єдине, що відбувалося на нашому бізнес-форумі. Масивний коучинг ми отримали від наших незмінних лідерів Компанії. Це вже наші титани, адже вони являються започатківцями цієї справи і отримати настанови від них є дуже цінним і важливим для будування свого бізнесу. Оксана Мороз і Тетяна Мокренко прокачали нас на всі 10000%!

 

DSC 1865

Алексєєва Лариса, директор, Київ:

Дякую ВЕЛИКЕ нашому президентові, адміністрації компанії Mon Etoile за турботу про своїх дистриб'юторів, за чудові подарунки та можливість заробляти гроші з задоволенням! Ми з вами в потрібному місці та в потрібний час!

 

DSC 2155

Седлецька Ірина, м. Новодонецьке:

Відбувся Форум з нагоди 15-річчя Компанії. Вперше за останні три роки я відійшла від повсякденних проблем, мала змогу поспілкуватися з позитивними людьми.

Ця зустріч особисто для мене стала мотиваційною. З'явилося бажання діяти та досягати нових вершин. Велика подяка організаторам та учасникам!

 

DSC 1994

Давидова Оксана, м.Харків:

Ось і пробігли вихідні, які пройшли з почуттям, з лишком, з розстановкою – баланс навчання та розслаблення, на території прекрасного готельного комплексу "Джерело", де проходив Всеукраїнський ФОРУМ зі святкуванням ювілею улюбленої компанії "МОН ЕТУАЛЬ", 15 РОКІВ!

DSC 2224

Заходи Компанії дуже ВАЖЛИВІ! Я на форумі зарядилася енергією спільної ідеї зі здобуттям нових знань! Це дуже здорово, що є така можливість! Я вже запланувала, що їду на наступний захід у жовтні зі своєю командою на зустріч новому!

© Mon Etoile International 2023

Використання будь-яких матеріалів, запозичених із сайту Mon Etoile без дозволу адміністрації, заборонено.